קיטרודה - תופעות וסימנים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/12/2017 | 20:44 | מאת: שרונה

האם פצעים על הפנים שלא חולפים כבר מעל חודש הם תופעה של הקיטרודה ? מה רצוי לעשות כדי להעלימם ? האם גרד הוא גם תופעה אפשרית של תרופה זו ?

03/01/2018 | 22:11 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

קיטרודה יכולה לגרום לפריחה. גם לגרד. כדאי לפנות לרופא עור שמתמחה בתופעות לוואי של טיפולים ביולוגיים (יש כאלה), שקודם כל יתרשם מסוג הפריחה, כי אולי זה צירוף מקרים ויש סיבה אחרת. בהתאם למה שיראה יוכל להתאים טיפול הכי נכון. אי אפשר להמליץ על טיפול בפריחה בלי לראות אותה

מנהל פורום סרטן השד