כאב מטריד בשד לעיתים קרובות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

19/12/2017 | 21:25 | מאת: ורד

אני בת 67. עברתי לפני כ-4 חודשים שהיתה תקינה. עם זאת אני יש לי לעיתים קרובות, כמעט מדי יום כאב שמורגש כמו דקירה מתמשכת. בדרך כלל בצד ימין. מה כדאי לעשות?

20/12/2017 | 22:55 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

אני מבינה שעברת ביופסיה? בצד ימין שיש בו כאבים? יכול להיות שנוצרה המטומה שלוחצת וגורמת לכאבים - לפעמים לוקח זמן עד שזה נספג, אפילו כמה חודשים. אפשר לקחת נגד כאבים, אם זה מאוד מטריד, אפשר לבצע אולטראסאונד ולבדוק אם יש סיבה לכאב

20/12/2017 | 23:07 | מאת: ורד

תודה על התשובה. לצערי נוכחתי שלא דייקתי בשאלתי. הבדיקה שעברתי היתה ממוגרפיה שהיתה תקינה. האם ניתן לסמוך על התוצאה למרות הכאבים או שיש צורך בבדיקה נוספת כגון אולטרסאונד?

22/12/2017 | 23:22 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

אולטראסאונד לא בהכרח יוסיף, בטח אם מבנה השד לא צפוף, אבל אפשר לבקש את הבדיקה

מנהל פורום סרטן השד