תוצאות בדיקת ביופסיה לסרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/11/2017 | 12:57 | מאת: simha

שלום בבדיקה ביופסיה נמצו הממצאים הבאים estrogen - positive (+++) in 100% of the cells. progesteron - positive (++) in 40% of the cells her-2-neu - score 0-1 - negative ki - 67: 10-15% infiltrating ductal carcinoma grade 2 Hormonal receptors will follow נא תשובתכם בהקדם האפשרי תודה

14/11/2017 | 22:16 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

התוצאה לא תקינה, עליך לפנות בהקדם לכירורג כדי לשמוע בצורה מפורטת על המשמעויות, זה לא מתאים לפורום הזה, בטח בלי נתוני רקע נוספים

מנהל פורום סרטן השד