חשוד לשאת באולטרסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

16/08/2017 | 18:28 | מאת: אבקה

שלום. אני בת 50. לפני מספר חודשים הרגשתי בגוש צד ימין. עשיתי לפני כשלושה שבועות ממוגרפיה. המליצו על אולטרסאונד. באולטרסאונד ראו שני גושים. סמיכות מעורבת. גבולות בלתי סדירים. המלצה לביופסיה. ללא הסתידויות. עשיתי לפני 11 ימים ביופסיה. יש לי עוד שבוע בדיקת כירורג. אני בלחץ. היה כתוב חשוד לשאת. בירדס 5 . מה הסיכוי שזה שפיר??? תענה לי מהר בבקשה

19/08/2017 | 12:42 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

חוששתני שהתשובה שלי לא תוריד את מפלס הלחץ שלך. הסיכוי שזה שפיר נמוך מהסיכוי שזה לא שפיר, אם כי עדיין קיים. מאמינה שהתשובה תתקבל בימים הקרובים ותקבלי הסבר מפורט מה המשך הבירור במידה ונדרש. תחזיקי מעמד

מנהל פורום סרטן השד