מעבר לבית חולים אחר במהלך טיפול

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/07/2017 | 14:24 | מאת: ליאל

יש לי סרטן שד. התחלתי טיפול בבית חולים כלשהו ואני לא מרוצה מהיחס. ניסיתי לשוחח עם הצוות המטפל ותגובתם זילזול והתנשאות. איך עוברים לבית חולים אחר בלי לפגוע במהלך הטיפול , עכשיו בשלב הכימותירפיה?

19/07/2017 | 23:00 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

שולחים פקס למכון שאליו את רוצה לעבור עם כל הפרטים והבקשה לעבור, יחזרו אליך ויגידו אם הדבר אפשרי ואם יש להם תורים / מקום לקבל אותך בטווח זמן סביר. טכנית זה מאוד פשוט, פרקטית יכול להיות שיש עומס משמעותי במכון אליו תרצי לעבור ויכול להיות שזה לא יסתדר... בכל מקרה שווה ניסיון אם את לא מרוצה. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד