אודה על הרחבת המידע בתחום המפורט

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/07/2017 | 10:09 | מאת: דליה

אודה לכם על הרחבת הנושא ןמשמעותו 1.עיוות במבנה רקמת השד: ברביע עליון חיצוני-UOQ בסמוך לצלקת עם שינוי מהלך קוריות השד משני לביופסיה . 2. מה ההבדל בין גוש סולידי אובלי מוגדר היפואקוגני,ללא שינוי לבין ציסטה אודה על תשובה דליה

12/07/2017 | 20:13 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

יותר קל להסביר דברים כאלה מול תמונה, ובכל מקרה עדיף שתלכי לכירורג שיראה לך. בגדול צלקות אחרי ניתוח או ביופסיה גורמות לעיוות של רקמה שרואים אותה בצילום, והרופא מתאר את זה לא כי יש בעיה אלא כי זה מצב נתון שמקובל לתאר. האם גוש סולידי תואר בממוגרפיה וציסטה באולטראסאונד? לא בהכרח יש הבדל ביניהם, רק שבכל שיטה רואים אותם אחרת, ולכן גם התיאור שונה. כיוון שרשמת רק חלקי משפטים מתשובה מלאה, קשה לי להתייחס בצורה יותר מפורטת, אבל שני המושגים נשמעים כלא חשודים.

מנהל פורום סרטן השד