מיצים וויטמינים בזמן טיפולי כימותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/07/2017 | 16:15 | מאת: רחלי

האם זה טוב או רע לשתות שייקים של פירות ולצרוך תוספי מזון במהלך הטיפולים? יש תיאוריות הטוענות שתוספי מזון רק יעזרו לתאי הסרטן לשגשג ולהתרבות, כי הם יותר טובים בלגנוב לעצמם את הויטמינים. האם אכן?

04/07/2017 | 23:12 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

כמו שכתבת, "תאוריות" זו מילת המפתח. אף אחד עוד לא הוכיח את זה ברמה המדעית, כך שהניחוש שלך טוב כמו שלי. אפשר באותה מידה להגיד שזה מחזק את מערכת החיסון ועוזר לגוף להילחם בסרטן. אבל גם את זה עוד לא הוכיחו. באופן כללי, כל עוד את שותה ומוסיפה תוספים "במידה" ולא בכמויות מסחריות, זה לא אמור לפגוע בטיפול. שיעבור בקלות...

מנהל פורום סרטן השד