תוצאות בדיקת MRI - האם יש מקום לדאגה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/06/2017 | 12:46 | מאת: דלית

שלום רב. עשיתי mri לשד וקיבלתי את התוצאות להלן. שאלתי היא האם יש מקום לדאגה ? או פשוט להמתין שנה ולעשות בדיקת mri או ממוגרפיה כמו שנאמר לי? " Findings: Breast Dansity ARC4. Background parenchmal enhancment minimal. There are a number of foci of benign-type enhancement bilaterally. There is no focal spiculate mass. No concerning mass or non-mass-like enhancement. Conclusion: No MRI features of maligancy " בתודה מראש דלית

18/06/2017 | 17:46 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי עם תשובה כזו אין סיבה לדאגה. השאלה היא למה הופנית. אם יש גוש נמוש שמטריד אותך או גדל (לא סביר), אפשר לעשות גם סונר מכוון, אבל אם זו בדיקת סקר, אפשר להמתין שנה.

מנהל פורום סרטן השד