סחרחורות ובחילות קשות לאחר כימו AC

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/06/2017 | 05:09 | מאת: שירה

קיבלתי כדור Akynzeo וסטרואידים בעירוי טרם מתן הכימותרפיה (אדריאה+ציקלופוספמיד), אך בימים שלאחר מכן סבלתי סחרחורות ובחילות קשות. האם יש טיפול מקדים אחר נגד בחילות שיכול להיות טוב יותר בפעם הבאה?

15/06/2017 | 08:25 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי, בעקרון אקינזאו נחשב היום לתרופה הכי יעילה שיש. ברור שאינה עוזרת ל-100% מהנשים, לכן לפעמים צריך להוסיף עליה דברים אחרים, אחרי הטיפול. עוד יום-יומיים סטרואידים, פרמין, לוריבן (כדור הרגעה, אבל עוזר לחלק מהנשים לבחילות), מוטיליום, קנביס, דיקור (רצוי אצל אנשים שמכירים את התחום היטב). תתייעצי עם הרופא שלך לפני הטיפול הבא, כדי שיהיה לך זמן להתארגן על חלק מהדברים. מקווה שההמשך יהיה יותר קל

מנהל פורום סרטן השד