שאלה.................'.

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/04/2017 | 10:39 | מאת: מיכל

שלום, לפני חודש עברתי כריתת שד ושחזור. רציתי לדעת האם אני יכולה עכשיו לצאת לטיול רגלי? ומתי אוכל לחזור לםעילות ספורטיבית? בתודה מראש,

15/04/2017 | 09:49 | מאת: ד"ר ליאור הלר

מיכל שלום, לרוב ניתן ורצוי לחזור באופן הדרגתי לפעילות גופנית כ 6 שבועות לאחר ניתוח. כאן חשוב לקחת בחשבון איזה ניתוח עברת ואיזה סוג של שחזור שד. בכל מקרה, חודש לאחר כריתה ושחזור עדיין נחשב לתקופה מעט מוקדמת לצאת לטיול רגלי, ועלייך להקשיב לגופך וליכולתייך. כמו כן, ממליץ לך להיוועץ עם הרופא המנתח מתי וכיצד להתחיל בספורט בביקורת הבאה, החלמה מהירה וחג שמח פרופ׳ הלר

מנהל פורום סרטן השד