תופעות לוואי של פמרה /לטרזול

דיון מתוך פורום  סרטן השד

17/01/2017 | 10:58 | מאת: הנסיכה ליאה

מזה 9 חודשים אני מקבלת פמרה/לטרוזול 25 מג', לאחרונה החלו כאבי פרקים וכאבי גב, האם אלו תופעות לוואי של התרופה ?

20/01/2017 | 20:14 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, כאבי פרקים ושרירים תופעה ידוע של לטרוזול. הם יכולים להופיע גם בתחילת הטיפול וגם כמה חודשים אחרי תחילתו. בכל זאת טיפול בלטרוזול לא סיבה יחידה לכאבים בפרקים ובגב וכדאי להתייעץ עם רופא מטפל ולשקול בירור נוסף לשלול סיבות אחרים לכאב בברכה

02/03/2017 | 21:15 | מאת: עמליה

גם אני נוטלת לטרסול כבר שנתיים עם כאבים ברגלים והידיים ולאחרונה גם מניצול בכפות רגלים והעדים וחוסר עצבות בהליכה וכאבי גב ,מה עלי לעשות ?

מנהל פורום סרטן השד