דם בשתן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/09/2006 | 15:56 | מאת: סיגל

ד"ר שלום, קיימתי יחסי מין עם גבר (בלי קונדום) ובסוף ראיתי דם שיוצא לו מצינורית השתן. מה זה יכול להיות? והאם אני עלולה להדבק? תודה.

שלום דם בשתן עלול לנבוע למשל משחפת, ממאירות, דלקת נגיפית, אבן ועוד. אולי כדאי שיגש לרופא במקום לנסות לנחש? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

03/10/2006 | 05:44 | מאת: סיגל

שאלתי לגבי עצמי - האם בעקבות הדם אצלו, ני צריכה להיבדק/ לקבל תרופה כלשהי? תודה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה