טיפולים שונים ~~~~~

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/09/2006 | 19:49 | מאת: רפי

ד"ר וקסלר שלום. מדוע קיים כזה פער בין הטיפולים של רופאי העור ליבלות וירליות אצל גברים (טיפול בחנקן בלבד-ללא המלצה ללייזר) לבין רופאי נשים שמטפלים בגברים עם לייזר (ביעילות טובה יותר). האם רופאי העור פשוט חוששים לפרנסתם ? האם בגלל שמכשיר הלייזר אינו בהישג ידם של הרופאים הם מתעלמים מטיפול זה ? תודה

30/09/2006 | 11:11 | מאת: איילת

הי אתה צודק מאד . יש טיפולים נוספים ומדהימים שהחולים לא יודעים עליהם כמו שיש במשחות של רמי מור שהם מבחינתי ה-צ-ל-ה שמחקה את הקונדילומה וההרפס לא התפרצו מאז - אלא שהם במסגרת רפואה משלימה פרטית שצריך לממן באופן אישי , רמי סיפר לי שחלק מהרופאים לא תופסים את גודל ההישג שלו כנס לאתר שלו ותראה http://www.ramimor.co.il/ הוא כרגע עושה מחקר על מחלה אחרת שגם קשה לרפא אבל לא קשורה להרפס היא מחלה שבא הגוף תוקף את עצמו ומשמיד את תאי הפיגמנט , צרפתי לך קישורים. שמור את האתר הזה במועדים . ******************************* כאן http://www.ramimor.co.il/category.asp?catcode=84 יום נעים איילת

שלום לא מעט רופאי עור ואורולוגים מפנים אלי לטיפול את לקוחותיהם במקרים של מחלת קונדילומה עקשנית במיוחד בתוך השופכה ובתוך התעלה האנאלית. לתשומת ליבכם- ב 22% מהמקרים מחלת הקונדילומה עוברת מעצמה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה