צריבה באזור הפין.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/09/2006 | 15:03 | מאת: אופיר

שלום לפני יומיים קיימתי יחסי מין , מאז אני מרגיש צריבה ( קלה) בכל פעם שאני משתין. בנוסף, אני מרגיש מעיין גירוי ( לא משהו כואב ) באזור קצה הפין. וכן, בכל פעם שאני משתין הזרם יוצא מפוצל, כלומר יש משהו שסותם את קצה התעלה. מה זה יכול להיות?

שלום אבן, קונדילומה, פוליפ, דלקת ועוד ועוד. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה