קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/09/2006 | 16:40 | מאת: דיקלה

שלום רב, האם המחלה מידבקת גם כאשר היבלת לא ניראת, בתקופת הדגירה למשל? בתודה דיקלה

26/09/2006 | 16:43 | מאת: שילה

כן

שלום המחלה מדבקת כל עוד יש נגיפים כולל בתקופת הדגירה. לרוב תקופת המצאות הנגיפים בגופנו היא קצרה. זה לא כמו במקרה של הרפס ששם המחלה נמצאת בגוף לעד. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה