קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/09/2006 | 13:43 | מאת: כנרת

בן זוגי אובחן כנושא הקונדילומה ונאמר לי שנגיף זה ישכון בגופו לנצח ומעתה ואילך נצטרך להשתמש בקונדום על בסיס קבוע. האם זה נכון.? כלומר אם הנגעים נעלמו האם גם אז יש צורך בקונדום?אשמת לתשובתך בהקדם

25/09/2006 | 23:55 | מאת: יואב

שלום כנרת, בינתיים, עד שד"ר וקסלר יענה, אני יכול לומר לך שהוא כבר ענה לשאלות האלו הרבה פעמים בפורום. התשובה שלו היא שניתן להיפטר מקונדילומה לצמיתות. יש רופאים שחושבים אחרת, אבל זו דעתו של ד"ר וקסלר, וגם של עוד רופא אחד ששאלתי באופן אישי. ממה שהבנתי מחקירותיי עד כה, המערכת החיסונית של הגוף מסוגלת בסופו של דבר להיפטר מהנגיף. מצד שני, מדובר כנראה בוירוס די עקשן, ולוקח זמן עד שהגוף נפטר ממנו לחלוטין. כמו כן, קיימת בעיה של הדבקה חוזרת: החבר שלך מדביק אותך, נרפא, ואז את מדביקה אותו, וכן הלאה.

שלום ניתן לקרוא על קונדילומה באתר שלי הרשום כאן למטה ולגלות שאפשר להיפטר לתמיד הן מהמחלה והן מנגיפים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה