לנוני ששאלה לגבי סיכויי הידבקות באיידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/09/2006 | 16:03 | מאת: שולמית

אני יודעת שזה לאכל כך אתי לכתוב את מה שאני כותבת כאן בפורום הזה, אך מכיוון שמצויין כאן שד"ר וקסלר אינו בארץ כעת, ואת נשמעת לי מאד לחוצה, רציתי רק לייעץ לך לפנות במקביל גם לפורום של הוועד למלחמה באיידס. תיכנסי לוואלה http://www.walla.co.il/, בריאות/ פורומים/ איידס - הסברה ומודעות. תוכלי לשאול שם את שאלתך, יש שם יועצים נהדרים ואמינים והם יוכלו לעזור לך. כמו כן, ניתן גם להתקשר אליהם. מספר הטלפון והזמנים בהם ניתן להתקשר אליהם מצויינים שם. (נדמה לי שזה בימי ראשון עד רביעי בין שמונה לעשר בערב). בינתיים גם ד"ר וקסלר יחזור לארץ ותוכלי לקבל תגובה נוספת אמינה. בהצלחה!

שלום תודה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה