hiv עזור לי בבקשה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/09/2006 | 17:03 | מאת: דורון

היי רציתי לשאול איפה בבדיקות דם שעשיתי אני יכול לבדוק אם נדבקתי באיידס או לא? כי אני ממש לא מבין בבדיקות האלה מונוסיטיס?3.7% זה בסדר? האם גם בבדיקת שטן אפשר לגלות איידס מקוה שתענה לי תודה

20/09/2006 | 19:46 | מאת: ד

מרפאת לוינסקי 03-5373738

25/09/2006 | 23:45 | מאת: יואב

שלום דורון, אני לא רופא, אבל למה לך להסתבך? פשוט תעשה בדיקת איידס חינם באחד המרכזים, והתשובה תינתן לך תוך זמן קצר על ידי רופא. בהצלחה, יואב

שלום בבדיקת הדם לאיידס רשום במפורש חיובי לאיידס או שלילי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה