פנצ'ר עם קונדום - שואלת שוב, מאחר וטרם נעניתי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/09/2006 | 13:16 | מאת: מודאגת

שלום רב, רציתי לשאול משהו לגבי פנצ'ר מאד מוזר שקרה לי. קיימתי יחסי מין עם בן זוגי, עם קונדום, הייתי מעליו, אך אחרי שהוא גמר, הוא התשהה מעט ונשאר עוד בתוכי. כאשר הוא יצא, גילינו שהקונדום נשאר בתוכי, די עמוק, והייתי צריכה ממש "לשלוף" אותו החוצה. ולהפתעתנו - גילינו שהוא היה כמעט ריק! (לדבריו, כשהוא זרק אותו הוא הרגיש שהוא היה דביק והיה בו מעט מאד זרע). לא היה שום חור בקונדום, בוודאות. רציתי לדעת כיצד דבר כזה יכול לקרות? הרי לא היה חור! לאן הזרע נעלם? האם ייתכן שהוא לא גמר? (לפי הגניחות והקולות, סליחה... הוא ועוד איך גמר! וזה עוד היה אחרי הפסקה של כשבועיים בינינו). האם ייתכן שהזרע חדר אלי לנרתיק? אך כיצד, אם לא היה חור? אולי דרך החלק התחתון, זה שמולבש על איבר המין הגברי? שאלתי היא האם ניתן להידבק באיידס בדרך זו? (האפשרות של היריון כבר נשללה). אודה על תשובתך!

שלום, אין ביכולתי לפתור תעלומות מסוג זה אלא רק להסכים לכל האפשרויות שאת העלת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה