קונדילומה זה לנצח???

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/09/2006 | 02:10 | מאת: ערן

דוקטור, לפי מה שקראתי בכמה מקורות גם אם מסירים את הנגעים אצל הגברים המחלה ממשיכה לקונן בגוף לנצח. האם אין אפשרות להעלים את הוירוס מהגוף, האם זה אומר שעכשיו אני אדביק כל בחורה שאני אשכב איתה מהיום והלאה כולל את אישתי לעתיד (שעדיין לא ברור לי מי היא תהיה)???, בבקשה עזור לי

14/09/2006 | 05:56 | מאת: רון

ברוב המקרים הגוף "מחסל" את הוירוס .

14/09/2006 | 18:29 | מאת: ערן

רון, באמת תודה רבה על תשובותך, הצלחת להרגיע אותי קצת. בקיצור ממחר להיכנס לכושר ולהפסיק לעשן... בכל מקרה זה לא יכול להזיק... שאלה נוספת לי אליך, התקשרתי לרופא מהאתר הזה אבל לפי מה שהבנתי עלות טיפול לייזר נעה באזור 5000 ש"ח ולי בתור סטודנט זה קצת כבד. האם יש לייזר גם בקופות החולים הרגילות, האם הוא שווה שם בכלל משהו או שעדיף ללכת לפרטי?, ומה בקשר למשחה הזאת למריחה שאנשים כותבים עליה כאן? תודה

14/09/2006 | 19:14 | מאת: יואב

אני לא רופא, אבל ממה שקראתי כ 85 אחוז מהחולים נרפאים לגמרי, וכ 15 אחוז נשארים עם זה כל החיים. מי הם 15 האחוזים הללו, והאם הם לא פשוט נדבקים שוב ושוב מבני זוגם? אין לי מושג. בכל מקרה, הטיפולים שבהם מסירים את הנגעים החיצוניים עוזרים ככל הנראה לגוף להתגבר על המחלה, משום שהם מפחיתים את כמות הוירוסים הקיימים בגוף (וזה מעבר לתועלת המיידית והקוסמטית).

15/09/2006 | 14:20 | מאת: ערן

לכל החברה פה, באמת תודה רבה לכולכם, הרגעתם אותי באמת, אני ממש מרגיש כמו בתמיכה של AAA, אבל זה באמת מרגיע לראות שעוד חברה צעירים כמוך חבו את זה ועברו את זה. ודרך אגב אני לא כזה היסטרי אבל בכל זאת עם כל מה שקוראים באינטרנט (שזה יכול להיות סרטני, שזה יכול להשאר כל החיים...) אתם חייבים להודות שזה קצת מלחיץ. בכל מקרה תודה לכולכם ונשיקות (לא באיבר המין...)

שלום, לא קראת את המאמרים הנכונים. אפשר להירפא מהמחלה, אך אפשר להדבק בה שוב כמו במקרה של שפעת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה