קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/09/2006 | 16:32 | מאת: אחת

דר' וקסלר שלום, אובחנתי עם קונדילומה עברתי טפול ראשוני עם אלדרה והתוצאות היו טובות - חזרתי לבדיקה לאחר 3 חודשים ויש לי התפרצות חדשה הפעם ב שלשה מוקדים והנגעים הרבה יותר גדולים. שוב קבלתי טפול של אלדרה. לשבועיים. אחד הנגעים נמצא צמוד לדגדגן והרופא לא ממליץ על לייזר באזור זה. האם אתה ממליץ על טפול אחר? האם ישנם טפולים נוספים / אלטרנטיביים שכדאי לי לפנות אליהם? מהאתר שלך לבריאות האשה הבנתי כי עצם היותי מעשנת מהווה בעיה. עד כמה? והאם במצב של חזרה כמו שלי חובה להפסיק לעשן? תודה

שלום, לגבי הטיפול היעיל והדרכים להימנע כתבתי באתר שלי והיריעה כאן קצרה מלחזור על הכל. אנא קראו את כתבותי באתר שלמטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

30/09/2006 | 10:23 | מאת: איילת

היי יש טיפול מדהים בקונדילומה והרפס שהציבור לא יודע עליו. לי היה קונדילומה עיקשת שלא הגיבה לכלום והרפס סוג 2 עד אשר מצאתי בגוגל טיפול מדהים בשתי משחות תגלית שפותחו ע"י רמי מור העוסק במחלות עור באופן מדהים. מאז חודש ינואר השנה אין בנתיים שום התלקחות מחודשת. התא של רמי מור מצורף למי שיהיה מעוניין http://www.ramimor.co.il/ בהצלחה לכולם ותשמרו. איילת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה