בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/09/2006 | 13:05 | מאת: מודאגת

שאלתי היא האם ניתן להידבק באיידס בדרך זו? (שוב, אני חוזרת ואומרת שהקונדום נשאר בתוכי ולא היה קרוע, והיה בו מעט מאד זרע, או שלא היה בכלל). לא הרגשתי שום הפרשות ושום תחושה של "נזילות" מהנרתיק לאחר מכן, מה שידוע לי שבד"כ קורה כאשר לא משתמשים בקונדום. שוב תודה!

19/09/2006 | 09:28 | מאת: מודאגת

שאלתי שאלה ב - 10.9 וטרם נעניתי. אשמח לקבל תשובה! תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה