בדיקות ל2 בני הזוג- קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/09/2006 | 06:54 | מאת: דחוף!

התגלה אצלי קונדילומה אחרי בדיקה עם מיקרוסקופ והרופא אמר לי לשים פולידין ולחזור אליו עוד 3 חודשים... בינתיים אני במערכת זוגית וכואב לי ומגרד לי גם אחרי שפשוף של האיזור. באתר שלך פרטת שלל בדיקות לגבי מה שצריך לעשות, אשמח אם תוכל לפרט בצורה מסודרת אלו בדיקות אני ובן זוגי החדש צריכים לעבור בדיוק כדי לפענח מה בדיוק יש לי והאם גם הוא נדבק ואלו בדיקות או טיפוליים לפני שנוכל לקיים יחסים? בנוסף האם צריך לדחות את הצריבה באמת לעוד 3 חודשים או שאוכל לעשות אותה כבר עכשיו? כי ממש מתחיל להמאס לי, כבר 4 שנים שאני סובלת מכאבים... התור לרופא ביום שלישי בבוקר, אשמח לקבל תגובה קודם...

שלום, פולידין לא מועיל לקונדילומה. השלבים: שיחה, קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת והפה. ההמשך לפי הממצאים ואם יש חשד אזי דגימה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה