התקן מירנה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/09/2006 | 01:28 | מאת: שיר

שלום לפני כ 5 שנים התקנתי מירנה, מאז הכל תקין למעט דלקת חמורה לפני שנה. מתי מומלץ להחליפו? האם הוא מהווה גורם סיכון לפקקת וורידית? בת 36 לאחר 3 לידות, בריאה , מעשנת קופסא+ ליום. הרבה תודה

שלום, יש להחליפו אחרי 5 שנים. את מוזמנת לקרוא על מירנה באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה