מחלות מין וחשש מאיידס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/09/2006 | 22:33 | מאת: מיקה

שלום רב, קיימתי לא מזמן יחסי מין עם בחור שאני מכירה. השתמשנו באמצעי מניעה אולם הוא גילה חתך באצבעו ומאחר ואצבעו היה במקום אינטימי אני חוששת מהדבקות באיידס, האם החשש מוצדק? שאלה נוספת, ביצענו מין אוראלי ומאז כואב לי הגרון, האם זו אינדיקציה לקבלת מחלת מין?, האם החשש מוצדק? תודה, השואלת המודאגת

שלום, האם לא עשיתם בדיקת איידס ובדיקת שאר מחלות המועברות במגע מיני לפני? אם לא עשיתם תעשו עכשיו וכך תדעו אם יש סכון. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה