העברת פטריה ואגינלית במין אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/09/2006 | 11:32 | מאת: ריקי

לפני כשבועיים הייתי אצל רופא נשים והוא נתן לי בדיקה שגרתית של משטח נרתיק.התוצאות הגיעו היום,ומסתבר שיש לי פטריה בנרתיק. לפני כיומיים התחלתי להרגיש גירוד,אך לא ייחסתי לכך חשיבות. במהלך כל התקופה הזו,המשכתי לקבל מין אוראלי מבן זוגי ללא ידיעה על הפטריה. האם יש סיכוי שהחיידקים מהנרתיק יגרמו לזיהום בפיו ? האם עליו לפנות לרופא לקבלת טיפול? אודה לתשובתכם

שלום, נדיר הדבקה בפטריה בפה ובמיוחד ביחסי מין. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה