עזרה בפיענוח תוצאות תרבית זרע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/09/2006 | 19:09 | מאת: מ

ד"ר שלום, כחודש לאחר סיום טיפול אנטיביוטי בן שבועים ב Ureaplasma ביצעתי תרבית זרע חוזרת ולהלן התוצאות התרבית אשר תוצאותיה ממש לא ברורות לי... אשמח לעזרתך בפיענוח התוצאות: =========== תרבית כללית: Coagulase negative Staphlococcus ============================= תודה מראש, מ.

שלום, אם אין לך שום תותב במערכת השתן והערמונית ואם לא היית מאושפז בבי"ח בזמן האחרון אזי רוב הסכויים שזהו זיהום חיצוני. נא לחזור על התרבית. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

08/09/2006 | 17:35 | מאת: מ

הי ד"ר, תודה רבה, הייתי מאושפז ל 48 שעות באסף הרופא לפני קצת יותר משנה בגלל שפעת שהתבררה כליגיונלה. האם יכול להיות קשר??? או שמדובר בזיהום חיצוני כפי שציינת? מ.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה