בדיקות לקלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/08/2006 | 14:56 | מאת: shira

הייתה לי דלקת פרקים בכף הרגל והופניתי בין היתר גם לבדיקה אצל רופא נשים לבדיקת גורמים לדלקת. הרופא נתן לי רק בדיקת דם לקלמידיה. האם זה מספיק לאיתור המחלה ואין מורך בבדיקה של תרבית? האם אין צורך בבדיקות נוספות למחלות אחרות שיכולות להיות קשורות לדלקת?

שלום, בדיקות דם לכלמידיה קלות לביצוע אך אינן מדויקות. ניתן לקרוא על כך באתר שלי הרשום כאן למטה. לגבי בדיקות נוספות נא לפנות לפורום המתאים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה