מגרד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/08/2006 | 15:24 | מאת: אלי

הי ! אני בן 43 קיימתי מספר פעמים מגעים מיניים עם מספר נשים. סובל מזה מספר מועט של חודשים מגירוד יומיומי באיזור המפשעה. האם זה קשור לאיזו מחלת מין ? מה עושים ובאיזו תרופה ניתן וצריך להתשמש? אלי

שלום, כבר אתה רץ לתרופה? קודם כל יש לאבחן ממה אתה סובל וזה לא ניתן באופן אינטרנטי. ניתן לקרוא על כך באתר שלי הרשום כאן למטה ובנוסף אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה