לאחר צריבה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/08/2006 | 00:04 | מאת: אבי

שלום רב, אישתי עברה צריבה בלייזר בשבוע ה - 35 להריון ולצערנו הרב הסתבר שהנגיף לא נעלם ונאלצנו לעבור ניתוח קיסרי בשבוע ה - 39, כרגע הנגיף גדול פי כמה, האם ישנה האפשרות שהנגיף מתפרץ כתוצאה מהנקה והאם הוא משתנה כתוצאה מהורמונים? והכי חשוב האם יש סיכוי שהוא יעלם או שעלינו לפנות לטיפול?

שלום, בוודאי התכוונת שהנגע לא נעלם ולא הנגיף. אכן הריון הוא מצב קשה יותר לסילוק הקונדילומה כי תגובתו החיסונית של הגוף חלשה יותר. היות שאשתך כבר אחרי לידה יש כעת לפעול במשנה מרץ לסילוק כל הגידולים - ואפשר. ניתן לקרוא על כך באתר שלי הרשום כאן למטה ובנוסף אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה