האם מדובר במחלת מין???

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/08/2006 | 01:58 | מאת: אייל

הי ד"ר, לאחרונה, לאחר מגע מיני לא מוגן עם בחורה בסיכון גבוה, התחילו אצלי כאבי בטן, שילשולים, בחילות, צרבות ונקודות על איבר המין. האם מדובר במחלת מין??? ואם כן מה זה יכול להיות??? תודה, אייל.

26/08/2006 | 16:23 | מאת: סטלוביץ

.

שלום, האם אתה מתכוון לאבחן ולרפא עצמך באופן וירטואלי? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

26/08/2006 | 18:45 | מאת: אייל

למה אתה חושב שלא נגשתי כבר לרופא ??? הייתי אצל רופא משפחה, אורולוג וגאסטרו וכן אף אחד מהם לא מצא שום דבר ספציפי, כל אחד מסתכל רק על ה"חלק" שלו, ללא הסתכלות כוללת למרות שטענתי שלדעתי זו מחלת מין..... אז אנא, לא לזלזל בשאלותי!!!

27/08/2006 | 13:01 | מאת: גולשת

לאייל, יש שתי מרפאות למחלות מין , באחריות משרד הבריאות, בתל אביב ובחיפה הנה הפרטים - http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=50 באתר הנ"ל יש פורום למחלות מין, נסה להיעזר גם בו. גולשת

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה