ניסיון אישי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/08/2006 | 12:44 | מאת: חולה ב-C

אני נשואה מזה 30 שנה שבהם הייתי חולה בהיפטיטיס C ללא ידיעתי. המין היה חופשי ללא קונדום ונולדו לי ילדים. מזה 5 שנים אני נקיה מהוירוס לאחר טיפול שארך שנה. בעלי והילדים נבדקו ואינם נושאים את הוירוס. את צריכה להתייעץ עם מומחה למחלה זאת ולא פה. אני יודעת מהרבה כתבות שקראתי וגם דברתי עם הרב חולים במחלה: הוירוס מדבק במגע מיני רק במקרים מועטים מאד. הוא מדבק כאשר דם החולה עובר לדם בן הזוג ישירות (מחט, סכין גילוח,מברשת שיניים משותפת וכו'). כאמור הייתי חולה, לא ידעתי על כך, לא הקפדתי על שמירה כלשהי ואיש מבני ביתי לא נדבק. הוירוס אינו מדבק בנשיקה, או דרך האוכל וכו' ולעתים מאד נדירות דרך מגע מיני.

שלום, אכן אפשר להדבק בהפטיטיס C ביחסי מין וניתן לקרוא באתר שלי הרשום כאן למטה. אשמח ליעץ. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה