קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/08/2006 | 14:18 | מאת: דנה

שלום רב האם כשנדבקים מגבר נדבקים מנגע שיש לו באיזור איבר המין?או ע"י נוזל הזרע?מה מדבק יותר ?האם זו אכן מחלה מאוד מידבקת?ואם כן אז אם נגעתי בזה אפשר להידבק גם ביד?

שלום, ביד לא נדבקים. גם נוזל הזרע מכיל את הנגיפים ועלולים להדבק ממנו. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה