תופעות משונות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/08/2006 | 14:46 | מאת: עמית

כבר זמן מה אני שמה לב לכך ששיער הערווה שלי נהיה לבן. אני בת 25, שיער הראש שלי תודה לאל, לא מלבין, אבל הערווה הולכת ומלבינה! האם זה קשור למחלה? אני גם לפעמים מרגישה גירוד בקו השיער התחתון (קרוב לשפתיים של איבר המין), אבל אני לא יודעת אם זה קשור.

שלום, לא קשור למחלה המועברת במגע מיני ולא מהווה בטוי לבעיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה