צבע היבלות וירליות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/08/2006 | 23:10 | מאת: שמעון

שלום מהו צבען של היבלות הוירליות בתחילת התפתחותן ,שאלתי באה לאחר שגיליתי יבלות אדומות (דומות בצבען לנקודות חן 0קצת יותר אדומות) על החלק העליון של הירך כ 10 ס"מ משקיק האשכים. תודה

שלום אדום, ורוד, לבן, אפור, חום. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה