קונדולימה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/08/2006 | 12:19 | מאת: שיפרה

שלום איך אפשר לדעת אם הקונדולימה נמצאת בפה ? מי מאבחן את זה ומה הסיכוי שהיא עוברת לפה ?? האם ישנם מאמרים בעניין

שלום בבדיקה שאני עורך לחשד לקונדילומה אני עושה קולפוסקופיה גם לפה וכמובן לכל אברי המין ולפי הטבעת. ניתן לקרוא עוד בכתבות באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

14/04/2007 | 17:51 | מאת: מיטל

שלום, אובחנתי כחולה בקונדולימה, המידע שהרופא סיפק לי בנוגע לדבר הנו מעט, קיבלתי מרשם למשחה הנקראת "אלדרה" 12 שקיות לשימוד חד פעמי, אני כבר בשבוע השלישי, ואני לא מרגישה שהמצב משתפר, ההפך... המשחה הנה יקרה מאוד, עלות של 500 ש"ח ואני ממש לא חשב בשיפור, מה הם דרכי הטיפול הנוספות ולמה אני לא חשה בשיפור המצב? זה דחוף, אני ממש סובלת מכאבים וגירוי חזק של העור באזור תודה, מיטל

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה