הפטיטס C- חשוב!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/08/2006 | 15:33 | מאת: mary

שלום שוב, אני מצטערת, אבל כבר שלוש פעמים שאלתי את אותה השאלה ולא ענית לי עליה! כתבת שמין אוראלי עם לחבר שלי יש הפטיטיס C צריך לעשות עם קונדום. ואני שאלית לגבי מין אוראלי לבחורה- כלומר שהוא יעשה לי!!! הרי אני, בחורה, לא יכולה ללבוש קונדום! אז מה הדין לגבי מין אוראלי שהוא עושה לי עם הוא חולה בהיפטיטיס C? האם פרוש הדבר שכל החיים הוא לא יוכל להעניק לי מין אוראלי? אנא התייחסותך לשאלה הספציפית הזו

שלום, תשובתי מתאימה ליחסי מין לכל המינים ובכל הגישות.. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה