חצקון ??

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/08/2006 | 17:02 | מאת: חצקון ?

שלום רב מזה זמן רב , יש לי מין שני חצקונים באיבר מיני זה לא נראה כמו פצע זה ממש נראה כמו חצקון או נקודה שהיא קצת יותר בהירה בחלק העליון שלה מה זה יכול להיות ?

שלום זה יכול להיות: מולוסקום קונטגיוזום, קונדילומה, סקין טג, סיפליס, הרפס ועוד. ניתן לקרוא על מחלות המועברות בנמגע מיני באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה