שאלות לגבי מחלות במין מזדמן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/07/2006 | 17:31 | מאת: מודאג מאוד

שלום מין מזדמן אוראלי עם קונדום מלפני כ- 3 שבועות ללא פצעים, הפרשות או צריבה בימים האחרונים כאבים לא ממוקמים בבטן ימנית בבדיקת סטיק של השתן- בילירובין גבוה מחוסן מלפני יותר מ- 10 שנים להפטיטיס B אני מאוד מודאג זה בהכרח מעיד על הפטיטיס? או שגם זיהום בדרכי שתן יכול לגרום לכך? תודה.

שלום, כאבים פותרים בבקור אצל רופא ולא בשאלת אינטרנט. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

08/08/2006 | 14:49 | מאת: רוני

לפני יותר מחודש קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה מאחר ונסחפתי. בת זוגי לטענתה טענה שמאחר ושתינו אלכוהול במידה יתרה לא התנגדה ליחסי המין ללא אמצעי מניעה,וכך המשכנו לקיים יחסי מין ,בת זוגי נראתה תמיד במורל ,בריאה פיסית,ובאמת "ונוס". כעת נפרדנו ובמחשבה לאחור אני חושב,ואם לX יש איידס? האם יש סממנים להדבקות באיידס? כעבור איזה תקופה ישנם ביטויים של המחלה? אני לא מרגיש כל תופעה ואני מקוה שגם בת זוגי היתה בסדר,אך מדאיגה אותי כל הזמן השאלה,איך זה שבחורה נכנסה בקלות למיטה ולא דרשה להשתמש באמצעי מניעה.

שלום אם הבנתי את שאלתך אזי ניתן לבדוק בכל מעבדה אם נדבקת באיידס.ניתן לקרוא עוד בכתבות באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה