חיסון פפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/07/2006 | 14:08 | מאת: לוני

לאחרונה אושר חיסון לפפילומה כיוון שלא נראה שישנה דרך למנוע הדבקה, האם ניתן לחסן בעזרתו בני זוג טרם הודבקו ע"י נשא הנגיף ?

שלום, לא. החיסון לכשיצא יהיה מיועד לצעירים/ות סביב גיל 10-11 לפיני יחסי מין. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה