ureaplasma urealyticum

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/07/2006 | 13:00 | מאת: יוני

שלום רב עשיתי בדיקת שתן כללית, וגם בדיקת תרבית שתן אם הייתה לי את המחלה ureaplasma urealyticum היו רואים את זה באחת הבדיקות ?

01/08/2006 | 00:10 | מאת: מ

הי יוני, עד שהד"ר יענה, אתה מכיר את המחלה הזאת (ureaplasma urealyticum) כי מצאו לי את זה גם בשתן וגם בזרע ואני ממש לא יודע מזה!! אשמח אם תוכל לעזור במידע....

שלום, לא. לאוראופלסמה תרבית מיוחדת ומסובכת. פשוט יותר לגלות בבדיקת דם אולם היא חיובית בכל כך הרבה אנשים עד כי לא בטוח שהיא מהווה בעיה. בכל מקרה נוטלים אנטיביוטיקה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה