פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/07/2006 | 13:03 | מאת: אייל

ד"ר שלום באיזור השפתיים שלי, על השפה התחתונה נוצרה מעיין פיגמנטציה-התכהות של השפתיים, בגודל חצי ס"מ בערך. האם מדובר במחלת מין? האם זה דורש ברור נוסף? האם לפנות לרופא עור? תודה רבה עבור התשובה אייל

שלום, כן, נדרשת בדיקה גופנית ע"י רופא עור או רופא נשים המיומן בתחום. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www/genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה