מין אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/07/2006 | 20:51 | מאת: מודאגת

שלום, ביצעתי מין אוראלי לבחור שהכרתי זמן קצר יחסית. לא השתמשתי בקונדום ... אציין שהוא לא גמר, אך מאחר והיתה לי אפטה בפה, מצאתי את עצמי מודאגת מהסיטואציה וחוששת לבריאותי. האם אע"פ שהבחור לא גמר קיים סיכון להידבקות במחלת האיידס, בגלל האפטה (או אפילו ללא קשר אליה?). אני יודעת שלעיתים ישנו נוזל שמשתחרר לפני שהגבר גומר "סופית". האם במצבים כאלה גם אפשר להידבק באיידס ? האם להימצאות האפטה חשיבות ? האם עליי להידבק ??? תודה !

23/07/2006 | 20:55 | מאת: מודאגת

ועוד שאלה, קראתי שרוק מנטרל את הנגיף. מדוע אם כן ישנה סכנה להידבקות במין אוראלי ? תודה.

שלום רוק מנטרל אך לא לגמרי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

23/07/2006 | 22:09 | מאת: שייח מוניס

למה כוונתך "האם עלי להידבק?,"-הרי כבר נדבקת!!!

שלום אם יש חשש לאיידס אזי בדיקת דם פשוטה תשלול זאת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה