פריחה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/07/2006 | 19:31 | מאת: יוסי

שלום! אישתי טופלה בזידוול ואחרי הטיפול (יומיים אחר כך) קיימנו יחסי מין מיד לאחר מכן התפתחה לי מעין פריחה באיזור הפין למעלה והיה לי גם קצת גירוד קבעתי תור לרופא אבל עד אז רציתי לדעת מה בערך זה יכול להיות. תודה מראש

שלום לרוב שום דבר בעל משמעות ולכל היותר גרוי כתוצאה מהחיידקים שהיו ואשר חוסלו ע"י הזידובל. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה