זמן טיפול בקונדילומות אצל גבר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/07/2006 | 17:38 | מאת: תיקי

שלום, בן זוגי אובחן עם יבלות קונדילומה על האשכים ועל איבר מינו לפני חודשיים. הוא עובר טיפול שבועי אצל רופאה, ומכיוון שטיפול במחט חשמלית כואב לו היא עושה לו טיפול עם מקלון (חנקן??) על כל יבלת. כמה מהיבלות עדיין נמצאות, ונראה שהטיפול זוחל לאיטו בלי תוצאות. הרופאה לא עונה לו תשובה ברורה לגבי כמה זמןיעבור עד שיוכל לשוב לקיים יחסי מין ומתי היבלות ייעלמו לחלוטין. אנא, אודה לתשובה.

20/07/2006 | 23:46 | מאת: מוצמוץ

.

שלום אם הטיפול לא נעשה תחת קולפוסקופ אי אפשר לדעת מתי זה יגמר אם בכלל. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

25/07/2006 | 15:39 | מאת: תיקי

תודה על תשובתך. עדיין לא הבנתי מה זה אומר. הוא עובר כבר חודשיים טיפול עםמקלון חנקן על היבלות, ועדיין הן לא יורדות. כמה זמן לוקח להפטר מהיבלות האלה בדרך זו, ואם זה לוקח המון זמן - אין אפשרות לקיים יחסי מין? אנחנו יחד 5 חודשים, מחצית מהם לא שוכבים בגלל הבעיה הזו, ולא נראה שזה ייפתר בקרוב. אני פשוט רוצה לדעת פחות או יותר על כמה זמן לוקח להסיר יבלות בטיפול כזה. תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה