חרדה מתמשכת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/07/2006 | 17:42 | מאת: בנצי

שלום אני גבר בן 27 שבתקופה של 3 שנים מחיי הייתי שוכב עם נערות ליווי תמיד עם אמצעי מניעה בכל האקט והאמת היא שמעולם לא שכבתי עם מישהי בלי קונדום כי גם שאני מכיר בחורה בבר או בבית קפה אני מיד עובר להבאה עשיתי בדיקה של HIV לפני שנתיים וחצי בפעם האחרונה ובלי עין הרע התוצאה הייתה שלילית עכשיו שאני רוצה לעשות בדיקה אני לא מסוגל ואני נכנס להיסטריה שרק מהמחשבה אני לא מרגיש טוב. הבעיה היא שאני לא יכול להשתחרר מזה וכאשר אני קצת עם חום או לא מרגיש טוב בכלליות אני ישר מתחיל לחשוב על אם מי שכבתי והאם נדבקתי ו... נפשית אני לא מסוגל להתמודד עם המחשבות הללו יותר ומצד שני אני לא מסוגל בשום אופן לעבור את הבדיקה הזאת שוב אני מעדיף לא לדעת תעזור לי אני נואש מהחרדה שאני עובר. אולי תצליח להרגיע אותי כי אני אובד עצות תודה רבה על זמנך

שלום, נשאות של נגיפי HPV או מחלה בקונדילומה אינה כרוכה בחום או בהרגשה כללית לא טובה. מה לפי דעתך עשוי להרגיע אותך? בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה