מחלות רגילות ?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/07/2006 | 02:14 | מאת: מחלות רגילות

שלום רב אני צעיר וחסר נסיון ויש לי שאלה חוץ ממחלות מין , ישנן עוד מחלות אשר אני יכול להידבק במגע מיני עם בחורה אם הבחורה חולה במשהו ? איזו מחלה כלשהיא שהיא לא מחלת מין , כל מיני מחלות רגילות ומסוכנות למיניהן , אני יכול להידבק במגע מיני ? או רק במחלות מין אני מקווה אתה מבין את השאלה שלי , קצת קשה לי לנסח אותה אנא פרט לי במה אני יכול להידבק ממגע מיני ? חוץ מהמחלות מין תודה

שלום, השם המדויק הוא מחלות המועברות במגע מיני וכל המחלות המועברות ביחסי מין בין בני אדם קרויות בשם זה. תוכל לקרוא כתבות שלי בנושא באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

20/07/2006 | 13:11 | מאת: לא הבנתי ?

תוכל להסביר לי בקצרה? אפשר להעביר מחלות רגילות? או רק מחלות מין ?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה