גרדת באיזור פי הטבעת.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/07/2006 | 00:50 | מאת: אבי

מזה כמה שבועות (8-10) אני סובל מגרדת באיזור פי הטבעת בעיקר. כזה ממש ממש חמור, ישנם מעין גוישם כאלה קשים באיזור. האם זה קשור למחלה הזו? ואם לא מה זה כן, ואיך נפטרים מזה? יש לציין שאני לא מבצע שום מגע מיני דרך פי הטבעת.

שלום, לא צריך לקיים יחסים אנאליים כדי "לחטוף"קונדילומה או מחלות אחרות באיזור פי הטבעת. האורגניזמים פשוט נוזלים למטה בהשפעת כוח הכובד. על מנת לעשות אבחנה נכונה ולהציע טיפול יש צורך להגיע לבדיקה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה