האם כל הרופאים בורים ???.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/07/2006 | 22:35 | מאת: דודי

ד"ר שלום כל רופאי העור ורופאי הנשים שטיפלו בי טוענים שבדיקת PCR הינה מיותרת(קונדילומה) ורק אתה באדיקות ממליץ כל פעם להבדק בדיקה זו . האם המלצה זו שלך באה בגלל שאתה !!! מבצע בדיקה זו במרפאתך הפרטית או בגלל ששאר הרופאים טועים ??. איני רוצה להביך אותך אך פרופסור מסויים מנהל מחלקה בבית חולים די צחק על הבדיקה הזו ? תודה-אל תיקח את שאלתי באופו אישי אלא באופן עינייני.

שלום, בקרוב אפרסם כתבה המבוססת על מאמרים אחרונים בנושא אשר תציג את התמונה באופן מלא. מיטב החוקרים בעולם, העוסקים בנושא, מצדדים בביצוע בדיקה זאת כמו פרופ' תומס קוקס מנהל השרות הגינקולוגי והקולפוסקופי של אוניברסיטת סנטה ברברה שבקליפורניה. רופא-חוקר זה משמש כנשיא החברה האמריקאית לקולפוסקופיה ופתולוגיה צוארית והיה חבר בוועדת החיסון לקונדילומה. בקצרה - בדיקת ה PCR חיונית לדעת שאינך נושא את הנגיף. אגב את הבדיקה איני מבצע אצלי במכון אלא אני מעביר את הדגימות למעבדה שם היא מבוצעת ע"י מומחה מספר אחת בארץ לנושא זה - פרופ' אדם פרידמן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה