סותר...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/07/2006 | 21:18 | מאת: URI

למה בחלק מהמקומות כתוב שקונדילומה זה לכל החיים ובמקומות אחרים כותבים שאפשר להעלים את הנגיפים מה האמת ולמה הסתירה הזו???

שלום, למה הסתירה? את זה איני יכול להסביר מבחינה מדעית. המציאות מדברת בעד עצמה ובדיקות PCR לזיהוי נגיפי HPV הופכות להיות שליליות [תקינות] ב 98% ממקרים שטופלו באופן יעיל. גם מתוך 2% הנותרים חיוביים 98% הופכים להיות שלילים אחרי מספר חודשים, גם ללא טיפול נוסף. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

17/07/2006 | 19:42 | מאת: URI

ומה קורה עם אנשים שאין להם יבלות אלא רק נגיפים????

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה